Predstavljamo kandidatkinju za zamjenicu načelnika Doris Mišić i osnovne smjernice turizma u Župi

Objava izlaska na izbore i predstavljanje nositelja liste Marka Miloslavića
travanj 6, 2017
Budućnost sporta u Župi i predstavljanje kandidata – Mato Miloslavić
travanj 13, 2017
Prikaži sve

Predstavljamo kandidatkinju za zamjenicu načelnika Doris Mišić i osnovne smjernice turizma u Župi

Na jučer održanoj sjednici Kandidacijske Liste Grupe Birača nositelja Marka Miloslavića u Župi, jednoglasnom odlukom za kandidatkinju za zamjenicu načelnika Općine Župa dubrovačka izabrana je Doris Mišić.

Doris Mišić rođena je u Župi Dubrovačkoj 14. lipnja 1982. godine. Nakon završetka jezične gimnazije, završava viši studij Poslovne Ekonomije pri Sveučilištu u Dubrovniku.

Nakon studija radi kao recepcioner u hotelima Iberostar u Cavtatu. 2005. godine nastavlja karijeru u Hotelu Hilton Imperial Dubrovnik. U to vrijeme prvom međunarodnom hotelskom lancu. Zbog svojih izvrsnih organizacijskih i stručnih sposobnosti vec sljedeće godine postaje šef recepcije u dobi od 24 godine. I dalje napreduje kroz Hilton, postaje Accommodation Manager te zatim operativni direktor te je na tom radnom mjestu do danas.

Dorisina strast je borba protiv diskriminacije djece sa poteškoćama u razvoju, inkluzija u predškolske i školske ustanove, zapošljavanje istih te poticanje prihvaćanja različitosti u sredini u kojoj živi.

Doris je mama četverogodišnje djevojčice koja vjeruje da žitelji Župe skupa mogu napraviti puno i učiniti naše mjesto boljim, ljepšim i inkluzivnijim za sve ljude.

Doris je u članovima tima ove nezavisne liste prepoznala mlade, otvorene i hrabre ljude koji žele bolju Župu kao i ona.

Dolazi iz turizma te ćemo Vas ovom prilikom osim predstavljanja naše kandidatkinje za zamjenicu načelnika, informirati o aktivnostima razvoja turizma u Župi iz našeg programa.

Osnovni izvor prihoda za većinu kućanstava u Župi je izravno ili neizravno turizam. Turizam kao gospodarska i društvena djelatnost ključ je razvoja općine. Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka ima veliku odgovornost biti glavni pokretač i centralno mijesto razvoja turizma.
Župa dubrovačka zahvaljujuči svojoj blizini Dubrovniku i svojim prirodnim bogatsvima ima priliku biti mjesto u kojoj turizam živi cijelu godinu.

Da bi TZ Općine postala najsnažniji kotač razvoja turizma u općini predlažemo slijedeće mjere:

– Donošenje dugoročne strategije razvoja turizma Župe dubrovačke

– Definiranje jasnog brenda Župe dubrovačke kojim bi se bolje iskoristila neposredna blizina Dubrovnika i njegov turistički značaj,

– Umjesto dosadašnjeg “Župskog ljeta” nužno je razviti cjelogodišnji program s ciljem produljenja visoke sezone te razviti zimski program događanja i aktivnosti

– Uređenje Zavičajnog Muzeja u Mandaljeni, koji bi na jednom mjestu okupio kulturnu baštinu Župskoga kraja

– Plasman privatnog smještaja kroz brand Župe i zaštita privatnih iznajmljivača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *