Predstavljanje kadnidata – Matilda Vladić

Predstavljanje kandidata – Mario Grbić
svibanj 14, 2017
Predstavljanje kandidata – Made Žeravica
svibanj 14, 2017
Prikaži sve

Predstavljanje kadnidata – Matilda Vladić

Matilda Vladić rođena je 11. studenoga 1984. godine u Dubrovniku gdje je završila i srednju školu te stekla zanimanje ekonomistice. Od rođenja živi u Župi dubrovačkoj.

Udana je, te je majka dvije prekrasne djevojčice na koje je izuzetno ponosna.

Već dugi niz godina radi za strane firme te se za to vrijeme najviše upoznaje sa zakonima o radu i zakonima o trudnicama.
Smatra da rodilje trebaju imati veću potporu općine. Kroz svoje dosadašnje radno iskustvo imala je priliku vidjeti na kakve sve probleme nailaze radnici i kako su prava radnika u današnje vrijeme sve više ugrožena, što je posebno izraženo u privatnom sektoru. Odrasla u Župi dubrovačkoj, vidi da: “Moja Župa zaslužuje i može puno bolje!” te se odlučila i aktivno uključiti u procese političkih odlučivanja kroz ovu kandidacijsku listu birača. Smatra kako Župa dubrovačka znači puno za našu domovinu, ali da je s druge strane zaboravljena i kako se današnji prioriteti kroje samo za pojedince, a nikako za zajednicu u cjelini.

Matilda smatra kako općina Župa dubrovačka ima puno neiskorištenog potencijala, puno propuštenih prilika koje je potrebno nadoknaditi kako bi se sadašnjim i budućim naraštajima osigurala bolja budućnost i uvjeti za održivi napredak naše zajednice.

Kako kaže: “Nadam se da ću imati prilike pokazati svoje sposobnosti i što znači biti dosljedan sebi i drugima!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *