Predstavljanje kandidata – Made Žeravica

Predstavljanje kadnidata – Matilda Vladić
svibanj 14, 2017
Predstavljanje kandidata – Marija Miloslavić
svibanj 14, 2017
Prikaži sve

Predstavljanje kandidata – Made Žeravica

Made Žeravica rođena je 28.03.1983. u Dubrovniku. Osnovnu školu završava u Župi dubrovačkoj, a srednju pri Ekonomsko-trgovačkoj školi u Dubrovniku.

Svoje radno iskustvo započinje u ugostiteljstvu odmah nakon završene srednje škole radeći kao konobarica po dubrovačkim kafićima.

2007. godine završava tečaj u Aromara akademiji za wellness terapeuta te dobiva posao u Adriatic Luxury Hotelima u Dubrovniku, a odmah zatim za istu firmu i u Zagrebu gdje se okušava u izazovima poput prodajnog predstavnika za jednu kozmetičku liniju.

Nakon rada u Zagrebu i Dubrovniku 2013. godine otvara vlastitu firmu Ilumina te kreće sa samostalnim radom u hotelu Plat. Nakon prve odrađene sezone prelazi u hotel More gdje je ostala do danas.

Među ostalim, veliki je zaljubljenik u sportske aktivnosti i sama se rekreativno bavi triatlonom te je među prvima u Dubrovniku od žena u tom sportu. Član je upravnog odbora Triatlon kluba Dubrovnik.

Moto joj je: “Voli ono sto radiš i sve će ti biti igra u životu.”

Najviše joj je stalo do razvijanja sporta u našoj Župi, jer zna koliko je to bitan temelj za zdravlje cijele zajednice kako od onih najmlađih do onih najstarijih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *