Predstavljanje kandidata – Matea Miloslavić

Predstavljanje kandidata – Ivela Matičević
svibanj 14, 2017
Predstavljanje kadnidata – Luka Rašica
svibanj 17, 2017
Prikaži sve

Predstavljanje kandidata – Matea Miloslavić

Sljedeća kandidatkinja koju imamo priliku prezentirati je Matea Miloslavić. Rođena 03.11.1986. godine u Dubrovniku, od mladih dana je predodređena na putovanja i turističke djelatnosti. Završava osnovnu školu u Župi dubrovačkoj 2001. godine kada i upisuje srednju Turističku školu, smjer Hotelijersko – turistički tehničar. Po završetku srednje škole 2005. godine, upisuje dodiplomski studij „Mediji i kultura društva“ , te potom i diplomski studij „Odnosi s javnostima“ te stječe 2012. godine titulu „Magistra struke u odnosima s javnostima“.

Kroz sektor turizma se počinje usavršavati već kroz školu kada odrađuje jednu sezonu u TZ-u Župa dubrovačka. Po završetku srednje škole započinje sa radom asistentice u Britanskom Konzulatu u Dubrovniku pod vodstvom gospođe Sare Marojice gdje ima priliku ostati nekoliko sezona, te se pri tom iz druge perspektive upoznati se problemima i svakodnevicom turista. U međuvremenu počinje se usmjeravati prema poslovima vođenja, te radi kao pratitelj na turama na grčkom jeziku.
Završava sveučilišni tečaj za turističkog vodiča za zaštićene cjeline u Dubrovačko – neretvanskoj županiji za grčki i engleski jezik 2010. godine, te od tada intenzivno radi na usavršavanju i konstantnom unapređenju sebe kao pojedinca, te kao vodiča koji prenosi ljubav prema svome kraju gostima iz cijeloga svijeta.

Iako orijentirana prvenstveno na turističke djelatnosti, oduvijek je gajila ljubav prema moru i prema moreplovstvu, te se odlučuje upustiti u novu pustolovinu navegavanja. Svoja svjetska putovanja je započela u jesen 2012. godina kada se priključuje kompaniji Carnival Cruise Lines gdje ostaje nepune dvije godine na poziciji prvenstveno Hotel Admin Coordinatora (asistentica hotelskog direktora), te potom i Guest Services (brodska recepcija). Nakon proputovanja, skupljanja neizmjernog iskustva i upoznavanja ljudi iz čitavog svijeta, odlučuje sa vratiti u svoj rodni kraj i poslu turističkog vodiča.
Danas, radi u turističkoj agenciji Adriatic DMC iz Dubrovnika na operativnim i komercijalnim poslovima, te i dalje povremeno u slobodno vrijeme njeguje svoje vodičke vještine.

Od mladih dana je prati želja za učenjem stranih jezika, od kojih se danas tečno koristi engleskim i grčkim, dok se može sporazumjeti na njemačkom, francuskom i španjolskom jeziku. Veliki je zaljubljenik u vaterpolo, te vjerni navijač VK Juga iako se sportskom karijerom ne može pohvaliti. Međutim, kroz osnovnu i srednju školu bila je član KUD-a Marko Marojica, te se pri tom i dublje upoznala sa običajima i tradicijom župskog kraja na koji je iznimno ponosna. Ima notu za pisanje, te je honorarno surađivala sa lokalnim tjednicima, dok je dugi niz godina bila iznimno društveno aktivna kroz udrugu Kurenat i Župski Karnevo. Među ostalim je bila predsjednica udruge Kurenat, glavna urednica biltena Kurenat, potpredsjednica Župskog Karnevala, te sudionica velikog broja aktivnosti koje se mogu smjestiti među ostalim i u sferu društveno odgovornog poslovanja.

Čitanje, šetanje, putovanja i glazba su njene strasti, a u zadnjih nekoliko godina najčešće je se može vidjeti u društvu njenog „djeteta“ – male maltezerice Lune koja je postala centar njenog svijeta (osim zaručnika naravno).

Ponosna je Grkinja i još ponosnija Župka, te svoj život vidi unutar granica naše lijepe općine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *