Predstavljanje kandidata – Victoria Kulišić

Volim sve što vole mladi – Boba Thomas
travanj 30, 2017
EU fondovi
svibanj 13, 2017
Prikaži sve

Predstavljanje kandidata – Victoria Kulišić

Victoria Kulišić rođena je 23.05.1983. godine u Dubrovniku. Odrasla je u Mlinima gdje i sada živi. Završila je Srednju Ekonomsko Trgovačku školu smjer komercijalist, nakon čega upisuje RIT Croatia koji završava 2012. godine.

Victoria je poznata i kao lice Vivado turističke agencije gdje od svoje 15. godine radi na raznim poslovima. Počela je kao prodavač izleta gdje je sa svojim smiješkom i komunikativnošću postigla zavidne rezultate. Kasnije je preuzela poslove u agenciji te počela voditi privatni smještaj i izlete.

Victoria je kao dio župske zajednice prepoznala mogućnosti Kandidacijske Liste Grupe Birača nositelja Marka Miloslavića. Ona vjeruje da Župa može bolje, posebno na polju turističke
ponude. Vjeruje da je potencijal Župe neiskorišten i neprepoznat. Župa uz hotelski smještaj različitih kategorija i privatni smještaj trenutno ne nudi prevelike mogućnosti te
nije prepoznata u okolici kao neke druge općine unatoč velikoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti.

Svjesni smo da je situacija u Župi jako loša što se tiče kulture i događanja, moramo Turističkoj zajednici kao općina i kao udruge pomoći da se pokrene nešto na ovome planu da se sačuva naše kulturno bogastvo te da ga se dostojanstveno iskoristi u turističke svrhe. Općina Župa je prepuna predivnih prirodnih ljepota koje se isto tako mogu iskoristiti za dobrobit svih nas. Trebamo potaknuti različita događanja i to ne samo ona koja se nama sviđaju trebamo biti otvoreni i imati razumijevanja jedni prema drugima i na taj način uključiti zajednicu te poslušati ideje svih ljudi u općini ne samo onih koji su jednakiji.

Kao dugogodnišnja članica i dopredsjednica Župskog karnevala Victoria priznaje da Župski karnevo nije što je nekad bio i da tu ima puno mjesta za napredak. Župski karnevo je prvi karnevo s ovih prostora koji je bio uključen u Europsku udrugu zahvaljujući pokojnom gosparu Tonču Maregi koji je zadužio svih nas te vjeruje da se ova manifestacija isto kao i ljetni karnevo treba redizajnirati i prilagoditi današnjem vremenu te vratiti staru slavu.

Moramo priznati da nas je Victoria ugodno iznenadila sa svojim entuzijazmom i emocijama vezanim uz ovu temu isto kao i s njenim praktičnim pogledom na ovaj neizostavni dio Župske tradicije. Uz malo truda između svih nas te uz razumijevanje općine ovo je najmanje i najlakše što svi skupa možemo učiniti.

Victoria je osoba koja nema mira i voli prirodu pa kad ne radi u slobodno vrijeme riba, šeće psa, putuje i kao pravi ljubitelj prirode ne propušta organizirati piknik za ekipu ili na livadi ili
na plaži.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *