Međunarodni dan planeta Zemlje i predstavljanje kandidata – Robert Ćorak
travanj 22, 2017
Volim sve što vole mladi – Boba Thomas
travanj 30, 2017
Prikaži sve

Otvoreni sastanak

Zahvaljujemo se svima na dolasku na otvoreni sastanak KLGB nositelja Marka Miloslavića!

Na sastanku otvorenom za javnost koji se održao u konobi “Marinero” predstavili smo listu kandidata i naše osnovne smjernice programa. Nakon riječi pozdrava i predstavljanja nositelja liste i kandidata za načelnika Marka Miloslavića te njegove zamjenice Doris Mišić, nazočni su se podrobnije upoznali s našim vizijama i smjernicama putem razgovora s kandidatima na listi za općinsko vijeće. Vaša pitanja su nam potvrdila kako smo kvalitetno identificirali probleme Župe te što je najvažniije, za iste pronašli kvalitetne ideje i rješenja.

Ideja ovog i svakog sljedećeg otvorenog sastanka je da se u razgovoru sa mještanima Župe još detaljnije upoznamo sa problemima svih Župskih naselja te približimo politiku ljudima. Mi nismo profesionalni političari, mi smo grupa ljudi koja dolazi iz privatnog sektora i koja smatra da naša Općina može i mora bolje,efikasnije i brže raditi. Smatramo da o svakom problemu treba razgovarati, konzultirati se sa stručnim ljudima, i nalaziti rješenja na koja će sutra svi mještani biti ponosni. Naša općina kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj sa tako visokim natalitetom dužna je uvesti niz mjera kako bi njeni mještani od rođenja do umirovljenja imali ugodan i kvalitetan život.

Naše ideje i vizije ćemo Vam predstavljati putem naše fb stranice kako bismo Vam ukazali da ozbiljno mislimo na promjene u Župi.

Ovo je naša lista kandidata za općinsko vijeće, a na priloženim fotografijama ćete pronaći osnovne smjernice našeg programa.

P.S. Zahvaljujemo gospođi koja nas je iznenadila tortom sa našim sloganom Pametnom dosta! :)

Kandidati za općinsko vijeće:
1. Marko Miloslavić, bacc.oec.
2. Doris Mišić, ing.oec.
3. Luka Rašica, bacc.ing.techn.inf.
4. Ivela Matičević, univ.bacc.comp.sci.
5. Robert Ćorak, mag.biol.et.oecol.mar.
6. Matilda Vladić
7. Antun Žeravica, bacc.med.techn.
8. Victoria Kulišić, bacc.oec.
9. Mario Grbić
10. Matea Miloslavić, mag.rel.publ.
11. Elvis Agović, univ.bacc.cin.
12. Božidarka Thomas
13. Aleksandar Kalacanović
14. Made Žeravica
15. Mato Miloslavić, mag.oec.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *